dimecres, 16 de maig del 2018

Reflexió personal sobre l'assignatura

En aquesta assignatura hem tractat diverses ferramentes incloses en el software dels ordinadors de la facultat:

- GIMP, amb la que hem realitzat edició de fotografies, o creació d'imatges.
- OpenShot, el programa d'edició de vídeo amb que editarem i crearem el curtmetratge narratiu.

També ferramentes online:

- Playposit, per a la creació de preguntes interactives dins d'un video ja creat, i així utilitzar-los com a recurs en classe.
- Symbaloo, un marcador social que ens pot ajudar per crear un PLE (Entorn Personal d'Aprenentatge)
- WebQuest (Google), ens ha permés crear una pàgina web sobre un tema, en aquest cas el reciclatge.
- PowToons, ajuda a crear una presentació sobre l'assignatura, en aquest cas, o algún altre tema, d'una forma més dinàmica i divertida.

D'altra banda també hem tractat temes relacionats amb les tecnologies que estàn íntimament relacionats amb la nostra vida quotidiana, com és el cas de les llicències de Creative Commons, Wikiloc, Drive, Blogger, Qüestionaris Google Forms, etc.

Per tant, l'úsde ferramentes tecnològiques ha introduït canvis i ha modificat la meua forma d'aprendre de manera que m'ha permès conèixer noves ferramentes de treball, a més de millorar l'ús que tenia sobre algunes que ja coneixia i hem conegut amb més profunditat a classe, així com ensenyar-me noves utilitats. Per açò, m'ha preparat un poc més per al món docent, ja que hem conegut a fons recursos que podem utilitzar en el nostre futur per fer més dinàmica l'ensenyança de continguts per als xiquets de les nostres futures aules.

dimecres, 21 de març del 2018

Video educatiu amb Playposit

Ací podeu visualitzar el vídeo amb preguntes que he creat amb l'aplicació online de Playposit.

dimecres, 7 de febrer del 2018

NEW YORK


Aquesta foto ha sigut extreta de la plataforma digital Flickr, és a dir, un lloc gratuït que funciona com una xarxa social que permet emmagatzemar, ordenar, buscar, vendre i compartir imatges i vídeos en línia.

La fotografia s' anomena NYC Night View i pertany a l'autor Iván Lara. Té alguns drets reservats, però, tot i amb això, ens deixa compartir-la i editar-la amb qualsevol propòsit, encara i que si és modifica s'ha d'indicar els canvis que s'han fet i explicar sobre la foto original que s'ha dut a terme. Aquesta foto s'ha realitzat des de l'observatori del Top of the Rock de Nova York el 25 de novembre de 2011; s'ha prés amb una càmera Pentax K200D amb un objectiu de 18-250mm i una obertura mitjana f/8, un ISO 100 i el flash desactivat.

He triat aquesta foto perquè em crida molt l'atenció aquesta ciutat per l'altura dels seus edificis i la seua llum, et fan sentir molt més petit del que realment s'és, per això m'agradaria fer un viatge allí almenys una vegada en la vida, per experimentar el que es sent i observar la bellesa d'aquesta ciutat, a més de conèixer una altra part del món que per mi és desconeguda.

D'altra banda m'agradaria explicar perquè crec que ens pot servir aquesta imatge. Des del meu punt de vista crec que aquesta foto ens pot d'ajuda per promoure el turisme i cridar l'atenció dels viatgers, ja que mostra una zona molt coneguda de Nova York.